Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Pandemin kan lösas på flera sätt. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Gör det till en vana att tvätta händerna!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. Du bör gnida in tvålen under minst 20 sekunders tid. Skölj sedan händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Använd bara rena handdukar. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Men handdukar går också bra.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Virus sprids lätt till våra dörrhandtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Det betyder att det inte räcker med en natt utan folk i en byggnad för att den ska vara utan smitta. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Inte svårt alls.

bakteriedödande

På så sätt håller du ytorna rena. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Handsprit är inte bättre produkter mot coronavirus.

Var eftertänksam

Ät gärna lite C-vitamin i förebyggande syfte. Är billigare i pulverform.
Behövs inte mer än något gram. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. desinfektionsmedel livsmedel Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Dödar alla virus. De som köper IONplus tycker att det fungerar.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Engångshandkar skall vara virustäta operationshandskar. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Många blir smittade av coronavirus på det sättet.

Ansiktsmasken måste vara av klass 3. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Händerna är dina känselspröt. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Komplettera bara med att tvätta händerna.