Nu kan du göra egna såpbubblor med glycerol och diskmedel

Det är enkelt. Se till att ha glycerol, diskmedel, vatten och lite socker hemma för att göra bubblor. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det finns många olika recept online men grundreceptet är alltid glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Att ha såpbubblor som hobby kostar inte mycket.

Var hittar jag glycerin?

Om man vill så kan man ju köpa direkt i handeln. I vanlig flytande tvål så finns det för det mesta glycerol men då får man inte lika fina bubblor som då man kör på den rena varan.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt har det mesta. köpa glycerol billigt Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin säkert?

glycerin

Kan jag leka med flytande tvål i badkaret? Ja, det är inge fara. Samma sak gäller för glycerin. Det passar inte att äta det såklart. Glycerin används ju som tillsatser överallt.

Det är inte farligt. Det är helt lugnt.

Hur får man de stora bubblorna?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Att göra en ram är populärt. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Att testa utomhus är att rekommendera.