Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Biocider och glycerin är också en bristvara. Skenande priser.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Preparat som C-vitamin som pulver toppar företagets försäljningslistor just nu.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Självklart följer alla produkter det unika Triple Action konceptet. Biocider och desinfektionsmedel är i stort sätt samma sak.

handdesinfektion

Våra produkter produceras på ett annat sätt. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Vi har inte snålat med tensid i våra produkter. Ett perfekt resultat varje gång.

Detta gör att biociden inte förbrukas till att knäcka smuts, vätning och rengöring utan kan angripa virus och bakterier med full kraft.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Virus är ofta negativt laddade.

Den positiva laddningen gör att bakterierna dör direkt.

Använd hudvänlig handdesinfektion. Förkylningsvirus överlever lätt en vanlig handspritning. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

Hos https://desinfektionsfabriken.com hittar du handdesinfektion från flera olika fabrikat. Du kan till exempel köpa ytdesinfektion. Om du vill ha en bakteriedödande tvål så ska du kika igenom Smittstopps sortiment.

Vårdföretag kan köpa utspädda produkter till lägre pris. Normalt kostar det 100 kronor men ett utblandat koncentrat säljs för 20 kronor.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Det är 500 flaskor. Miljövinsten är enorm, man slipper kasta 500 tomma plastflaskor med sprayer eller tvålpump. För att inte tala om all dieselrök som bildas vid produktionen.

Nu är det nya tider. Förr såldes det på fat nu säljs det på flaska.

Desinfektionsfabriken kan leverera desinfektionsmedel i alla väder.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. Köp det gärna som 1-liters koncentrat.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Butiken desinfektionsfabriken.com finns för att underlätta för hemtjänstföretag i deras lagerhållning av desinfektionsmedel.
Du vinner mycket på att köpa koncentrat.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.