Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Hela EU har slut på viktiga material just nu. Även biociderna är slut. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Syns inte alls i sökmotorerna. Sökmotorerna väljer att lista annonser och Youtubefilmer istället.

ytdesinfektion

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Då kan man lättare bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Premiumprodukterna tog slut snabbt. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Den bakteriedödande tvålen Smittstopp är en populär produkt.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Det är främst en butik för andra företagare.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Oftast är det städbolag som beställer.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. Men produktsortimentet innehåller många fler produktkategorier.

Produktutbudet anpassas efter efterfrågan. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Man sadlade om till att göra egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Då kan du spara upp till 70 %.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. bakteriedödande medel Du kan även använda det som rengöringsbad.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Låt sprayen verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.