Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Många har coronavirus utan att veta om det. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Vi kunde till exempel se att barn kunde smittas av coronavirus utan att ens bli sjuka och ändå föra smittan vidare till vuxna.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Det är inte så besvärligt som det kan verka. Om du är ute och går med din hund och träffar någon som vovven tycker om kan det leda till att hunden hälsar på den andra personen med sin tunga.

desinfektion

Efter mötet kanske du också får en blöt puss av jycken och då kan smittan vara ett faktum. Så enkelt är det att smitta andra. Många tror att corona och influensa är samma sak.

När vi får influensa symtom vet vi att det kan ha rört sig om några dagars inkubationstid då vi är smittsamma. Inkubationstiden för cononavirus är längre. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Har du smittats av coronavirus?

Nu känner vi till symtomen för corona. Feber är ett vanligt symtom. Om du hostar kan du vara smittad. Beroende på hur allvarliga symtomen är kan du antingen stanna hemma eller söka hjälp på sjukhus.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Du kan till exempel få ont i leder och ha ont i huvudet. Vissa drabbas av svår trötthet. Vid andningsbesvär ska du söka hjälp. Man får inte vänta för länge.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Vi tycks reagera olika på coronavirus. Vissa människor kan tappa luktsinnet om de blir smittade, det händer ofta i USA. Så verkar det inte vara i Sverige.

Reaktionerna kan skilja sig även inom samma familj. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Har du viruset och ska testa dig?

Det kan vara aktuellt om du har många symtom. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Många i USA väljer att äta kolloidalt silver. köpa ytdesinfektion Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

Kolloidalt silver kan användas för att spraya grönsaker och frukt från affären och låta självtorka. Viruset dör då. Kunderna uppskattar IONplus och Holistic.