Bjud på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas rätt drycker. Sockerdricka är någonting som de flesta gillar. Du kan hälla det i bålet.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

julmust

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En smak av Sverige helt enkelt. Idag säljs de mer som enklare varianter.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är enkel att tycka om. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Prova Aromhusets läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Du behöver bara rätt smaker. Det är bra om du vill justera sötman. Var redo när det vankas fest.

Det är korsningen av päron och citron som ger den unika smaken i sockerdricka. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Läsken får inte ta över när du gör bål. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket mineralvatten med smak kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Det kan vara annorlunda.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. köpa sodastream smaker online Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om hur du lägger upp det. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Den kan fortfarande smaka bra. Servera i fristående glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Testa och se vad som fungerar. Var inte rädd för att garnera.

Den passar bra med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.