Du känner väl igen smitta och influensa symtom?

Alla vet inte att de har influensa. Oftast så känner man när man har influensasmitta. Hosta är ett vanligt tecken på influensa symtom. Ibland kräks vi av symtomen.

ytdesinfektion

De flesta har haft influensa någon gång. Smitta kan ge olika symtom. Våren 2020 drabbades många av coronavirus som också ger influensaliknande symtom. Folk förstod då behovet av ett bra virusskydd.

Gör vad du kan för att undvika smitta

Prova gärna att äta lite C-vitamin. Du kan köpa det i pulverform också. Om du vill ha vitaminen i pulverform så ska du leta efter askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Dr Annika Dahlqvists har mycket matnyttig information i ämnet.

A och O för alla virusskydd är att de fungerar bäst när de sätts in innan smittan är ett faktum. Om du redan upplever influensa symtom kanske du har smittats med coronavirus. Går det långt kan du behöva intensivvårdas och det är inte en särskilt kul upplevelse.

Skydda dig innan du får influensa symtom och drabbas av smitta. Så gör du! Det är lätt. Bry dig inte om att köa för handsprit. Det är ingen bra ide att köpa handsprit mot bakterier.

Det gäller att bli bra på effektiv handtvätt

Om du köper en antibakteriell handtvål så får du ett visst skydd. Handtvätt är bättre än handsprit. Kanske till och med flera gånger bättre.

Många tänker inte på hur bra tvålen egentligen är. Använd rikligt av en antiseptisk tvål och gnugga händerna länge. Skölj sedan av noggrant. Handspriten kan inte mäta sig med detta.

Många går på fällan att handsprit ska vara bättre vid vissa sjukdomar.

Många tror fortfarande att handsprit är det bästa alternativet. Så är det inte. Det viktigaste är att viruset dör. Vi får inte glömma det luftburna viruset. Det finns mer än rena händer.

Alkogel har ingen effekt på flera virussorter. desinfektionmedel Handsprit hjälper inte mot influensa symtom. Bra hygien börjar med tvål och vatten. Oftast så kan smitta vinna över handspriten.

Nu måste alla försöka att inte drabbas av smitta

Undvik andra människor med influensa symtom. Ingen kan slippa undan reglerna. Många använder ytdesinfektion för att få rent hemma.

Sprayen kan användas på de flesta ytor. Oftast är det lika viktigt som tvål. Sprayen kommer åt överallt.

Använd sprayen på frukter för att neutralisera eventuell smitta från butiken. Produkter som du måste ha hemma får aldrig ta slut i medicinskåpet.